joi, 25 august 2011

Sex si vin rosu

  Il caut cu privirea inca de la intrare, il observ cum fumeaza linistit privind in jur cu o aroganta evidenta dar deloc jignitoare, dimpotriva, ii sta bine, e atractiv si imposibil de neobservat. Prin cap imi trec multe prostii: Oare m-am dat cu prea mult parfum? Ar fi trebuit sa-mi sterg unghiile de oja. Victoria ce ai patit? Unde e femeia aia care atrage priviri si nu ii pasa ca e in centrul atentiei? 
  El ma emotioneaza, are influenta asupra mea, cateodata simt ca ma domina si nici macar nu observ. Pe Cristi il cunosc de multi ani, nu vorbim des si ne vedem o data pe an. Ultima oara i-am simtit prezenta in urma cu 2 ani cand nu s-a intamplat nimic desi eram insetata si ardeam sa simt atingera lui pe trupul meu gol si slab, dar bine proportionat. Atunci mai mult m-a amagit, m-a ademenit lasandu-ma cu intrebari si dorinte. Am hotarat, nu il mai caut...si m-a cautat el. Ce satisfactie bolnava am avut sa vad numele lui pe telefon, simteam vibratii sexuale doar cititnd Cristi. Era acel Cristi. Adopt atitudinea naturala, ma relaxez si ma indrept hotarat dar lejer catre minutele de amagire ce vor urma:

   -Cam serios ma intampini, nu crezi? Se ridica zambind, pune mana dreapta pe talia mea, ma strange usor atat cat sa provoace in mine un mic val de placere si imi saruta obrazul. Imi trage scaunul si ma invita sa ma asez. Ahhh, acum imi vine sa il dezbrac si sa il simt in mine.
   -Esti si mai frumoasa.
   -Asta spui de fiecare data, nu ma mai tachina. Ai uitat? Noi suntem prieteni, de fapt nici macar prieteni, amici. Ma uit atenta la mainile lui nici mari dar nici mici, perfecte. Sunt frumoase, ma excita si incerc sa nu cad in latura sexuala unde pericole sunt la fiecare cuvant pe care il rostesc.
  Terasa nu e foarte plina, pacat, imi place agitatia. Sau nu, imi place sa fiu excitata si dornica de perversiuni intr-un loc agitat, unde forfota nu inceteaza, unde oamenii beau si rad, unde oamenii uita pentru cateva ore de problemele cotidiene. Meniul nu ma incanta, sau mai bine zis vreau vin rosu. Vinul rosu ma intarata, nu ma imbata, ma excita si mai mult. E ocazia perfecta pentru vin rosu, dar totusi de ce as face asta? Suntem amici, fara beneficii.
  Il privesc, vorbim, bem vin rosu, mancam, glumim, radem, barfim, imi povesteste de iubita lui, eu ii povestesc de...mine si ocazional dar total accidental ne atingem. Umerii mei goi emana caldura pe care o simt, o caldura cu o aroma dulceaga si plina de sexualitate. Rochia mea putin deasupra genunchilor e stramta, e incitanta, indeamna la perversiuni. Atitudinea mea se potriveste perfect cu rochia.

  Ma ridic de la masa si ii simt privirea cum imi urca si coboara pe tot trupul, simt tensiunea sexuala. Il ador, vreau sa ma futa. Se ridica si el. Nu schitez nimic, nu intorc capul dar el e, il simt. Ma urmeaza si am o dorinta puternica sa ma intorc si sa il sarut, sa il dezbrac, sa ii sug pula si sa ma futa. Gasesc toaleta, e intima, e perfecta. Ma opresc brusc in fata usii, il vad si apas clanta. Ma urmeaza, incuie usa, sunetul cheii care incuie usa dezlantuie in mine dorinta dar in acelasi timp si timiditate.
   -Cum poti sa vii imbracata cu o asemenea rochie? Lasa-ma sa te ating! 
  Ma lipeste de perete si se atinge de mine, atat cat sa imi dau ochii peste cap de placere. Ii ating pula erecta prin pantaloni, ne privim insetati de o dorinta perversa, ne atingem buzele si limbile tachinandu-ne si mai mult pornirile. Are o pula frumoasa, perfecta, o ating cu buzele, ma joc innebunitor pentru el, dar mai ales pentru mine. Ma apuca de brat si ma ridica, dar cu fata la perete, imi apuca talia si ma patrunde. La fiecare sunet pe care il scot simt cum pula isi mareste volumul. Ma face sa ajung la un orgasm rapid si puternic, tremur incontrolabil si il simt cum explodeaza gemand incet si atat de senzual. In gand imi vine un singur cuvant, magnific.
  Ne intoarcem in public, nu emanam nici o stare, nici un muschi al fetei nu se misca, suntem discreti dar numai noi stim ce culmi am atins, ce placere am simtit si cat de mult am vrea sa continuam. Schimbam macazul, atitudinea amandurora e indrazneata si un pic erotica.

  Timpul parca e altul, minutele trec altfel, ma simt alta femeie, ma simt mai sexy, mai provocatoare, mai puternica. Ne sarutam timid la plecare sperand ca nu vor mai trece 2 ani fara sa stim unul de celalalt si parca multumind din priviri pentru o experienta si o seara, magnifica.






 

35 de comentarii:

  1. Interesant :) ma faci sa`mi aduc aminte de trairile mele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu iti mai spun ca dupa ce am scris postul asta l-am sunat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ce imi place ?
    Ca aici nu ai buton de anonim. ori se inscrie cu nume real sau Blogger ori ..Pa

    RăspundețiȘtergere
  4. Si maine iesim la un pahar de vin, in acelasi loc. iiii. Eu voiam in seara asta, dar nu s-a putut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu? Anonimii nu pot sa isi dea cu parerea? a da, acum vad.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alt blog de curva:)) scuze tarfa de data asta

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa delimitam curvele de tarfe, nu? Spre deosebire de alte bloguri, eu nu fac sex pe bani, eu fac sex pentru ca asa vreau eu. Si sunt nu prea tarfa...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mii de scuze...dar...
    Nu am pronuntat cuvantul bani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu înţeleg care e diferenţa dintre tine şi una care face sex pe bani, ca tot ea îşi alege partenerii la fel ca tine, numai ca ea şi câştigă ceva, sau nu am dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  10. O curva face sex si cu cine nu ii place, si cu cine nu ar vrea sa faca sex, eu fac sex doar cu cine imi place si cunosc. Intre o curva si un barbat oarecare poate nu exista atractie si dorinta, in cazul meu exista.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Nu conteaza Stiu ca nu ai pronuntat cuvantul bani, eu incercam sa iti explic ce inteleg eu prin cuvantul tarfa. Cand spui curva e clar, spui femeie care face sex pe bani, cand spui tarfa, in general si pentru marea majoritate, spui o femeie care face sex din dorinta si din placere fara sa ceara ceva la schimb. Iar eu...sunt NuPreaTarfa

    RăspundețiȘtergere
  12. hahaha de trei ori ha. :)))
    Crezusem la inceput ca esti o tarfa (sau nu prea tarfa) mai altfel. asa... m-ai dezamagit. nu aduci nimic nou. Doar cuvinte puse in ffraze mai lungi :)))) haha ha .

    RăspundețiȘtergere
  13. @Suflet de curva Sunt libera sa scriu ce vreau cum vreau, nu sunt interesata sa aduc nimic nou, poate o sa aduc si asta total involuntar. Blogul asta e un loc unde eu, sub anonimat, scriu lucruri pe care multi din jurul meu nu le cunosc, "dau in cap" mai violent decat as face-o in mod obisnuit si refulez exact cum vreau sa o fac. Judeci desi urasti sa fii judecata...

    RăspundețiȘtergere
  14. @Suflet de curva Ah acum am vazut ultimul post si chiar nu inteleg de ce te ataci? Eu ti-am spus tie intr-un comentariu ca mi-ai dat curaj sa scriu. Poate sunt alte zeci de bloguri care chiar incearca sa te copieze, eu nu ma vad facand asta. Suntem doua persoane perfect diferite, cu vieti diferite. Eu nu sunt nici curva si nici tarfa, poate un pic tarfa pentru ca permit mai multor barbati sa treaca prin patul meu.
    Sau te deranjeaza ca folosesc cuvantul "tarfa"? Si daca e cineva care intradevar "te copiaza" ar trebui sa fii un pic mai mandra de tine decat de obicei, inseamna ca insemni ceva, pe cand tot ce ai facut tu pentru mine fara sa stii, a fost sa imi dai impulsul necesar sa ma apuc sa fac ceva ce demult voiam sa fac, simplu.

    RăspundețiȘtergere
  15. mie imi place ce ai scris:)
    mie mi-se pare ca esti dulce pt o "tarfa"..sincer acuma..mie nu mi-se pare ca esti..doar ca il doreai de mult timp..asta nu te face usuratica..parerea mea..:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu e doar el scumpa, nu e singurul fata de care am nutrit atractii de genul, sunt mai multi, asta ma face usuratica si plus de asta imi place cum suna cuvantul "tarfa". Si daca fac sex randomly o fac ca e atractia mare, dar recunosc ca intai imi trebuie un pic de timp sa vad ce si cum gandeste tipul.

    RăspundețiȘtergere
  17. pey da dar tocmai de-asta zic:)
    tu nu-i cedezi oricarui barbat decat celor pe care ii vrei tu..si mai intai ii analizezi..si pe urma poate poate..e un pic diferit fata de ce am citit pana acum...practic..ei sunt usuratici :)) daca intelegi ce zic..:)

    RăspundețiȘtergere
  18. app sunt curioasa..daca vrei sa imi zici..cati ani ai? da de exemplu intre 22 si 25..sau ceva de genul..daca vrei

    RăspundețiȘtergere
  19. Pai da, or fi si ei usuratici dar mai usuratica sunt eu. Femeia fute barbatul, nu invers, noi dam tonul la muzica, noi tinem sforile.

    Varsta mea e cu 2 in fata dar atat iti spun:)) ma gandesc cateodata ca poate intra cineva cu care m-am culcat si se regaseste in vreun post, si isi pune intrebari:)) e cu 2 in fata, foarte 2, cel mai 2.

    RăspundețiȘtergere
  20. ok:)
    la asta ma gandeam si eu..mai demult..ca oare chiar nimeni nu da peste un blog de-asta anonim si nu s-o regasii..
    eu am 19 ..in dec fac 20 app :)

    macar zi-mi ce zodie esti

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sunt fecioara, cea mai proasta zodie. Tu trebuie sa fii sagetator, nu? Multi anisori inainte.

    RăspundețiȘtergere
  22. dap si eu si sotul si copilul :))) o sa fie o luna cu cadouri multeee:)):X

    RăspundețiȘtergere
  23. Si asta cu "nu da chiar nimeni peste un blog anonim plin de confesiuni?" e cea mai mare frica a mea, dar e atat de bine sa "futi in gura" sub anonimat, n-ai idee. Momentan nu am scris nimic rau, sau prea rau, dar am destule frustrari.

    RăspundețiȘtergere
  24. aa si ms:)
    si tie la fel Multi ani inainte! ..oricati ai avea:)

    RăspundețiȘtergere
  25. :))

    ...pana una alta..zic ca toate trec..vin vremuri bune..grele..dar toate devin amintiri la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
  26. Ala mic e bebe al tau? whaaa. De ceee? De ce asa tanara si deja mamica? Sa iti traiasca si sa fiti toti sanatosi si fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  27. :)) da este al meu:) ms !
    pey in primul rand dupa ce ma ceruse in casatorie m-am gadit ca asta implica "o familie" si am vrut in adevaratul sens al cuvantului..de ce sa am bebe peste 5 ani cand puteam acum..+ faptul ca nici un psiholog nu ma putea salva de moartea sigura..fara sa fiu cu adevarat motivata..adica sufeream de anorexie-bulimie..dinainte sa'l cunosc pe sotul meu..el nu a stiut decat dupa..si stiam ca daca fac acum un copil ,inafara faptului ca eu chiar imi doream sa am cu el un bebe..imi salvam viata..daca timp de 9 luni nu mai vomitam dupa ce mancam automat nu o mai faceam niciodata..stiu am fost proasta in leg cu anorexia..dar eram mica..in depresie..pe urma nu "m-am mai putut lasa" ..este o boala..o dependenta..de care am scapat..e complicat dar am incercat sa-ti zic pe scurt..scriemai mult pe blogul meu..pe pagina: Jurnal

    RăspundețiȘtergere
  28. Ok, ne mutam acolo sa ne confesam :))

    RăspundețiȘtergere
  29. porniri inpempestive, dementa unei varste pe care trebuie sa o exprimi la momentul ei.

    RăspundețiȘtergere
  30. draga mea, ignora limitatii care nu inteleg ca un om poate face sex doar de dragul sexului. au fost crescuti sa creada ca barza aduce copiii si dumnezeu e tatal lor. ramai neschimbata!

    RăspundețiȘtergere
  31. @amacore :)) ma gandesc ca nu pot sa ii ignor pe toti, trebuie sa le dau o explicatie a blogului meu indiferent de modalitatea de a se adresa. :) corect?

    RăspundețiȘtergere
  32. @NuPreaTarfa foarte proasta zodia, stiu, cunosc, sunt si eu in ea. S-ar putea sa pot invata anumite lucruri de la tine, citesc in continuare si iti mai las cate un comentariu cand consider ca trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  33. @Jacob Multumesc frumos de vizita si esti binevenit oricand...da, fecioara este cea mai proasta zodie dar are si parti bune...suntem carismatici. :)

    RăspundețiȘtergere