marți, 13 septembrie 2011

Un simplu pacat

  Anii au trecut peste chipurile noastre vesele de altadata cand ne udam cu apa unul pe altul si ne alergam in nestire, cand mancam impreuna o prajitura sau ne jucam de-a v-ati ascunselea. Parul lui carliontat si saten ma indeamna sa il infasor pe deget si sa ma joc in timp ce stam tolaniti in pat iar Sade canta in surdina. Ovidiu a ramas teoretic la fel, timid si cuminte, supus si foarte credincios. Eu m-am schimbat...vad viata altfel, mi-am pierdut din puritate iar sexul nu mai e ceva atat de placut cum era la inceput cand orice atingere insemna un gemut potolit, o placere ce ma navalea brutal. Ovidiu a reusit sa dea timpul inapoi, sa demonstreze inconstient ca aceste trairi nu s-au pierdut, ca sunt inca acolo undeva adanc in mine.
  Pasesc in camera lui simpla cu pereti proaspat varuiti. Un loc total necunoscut si totusi atat de familial, nu inteleg. Miroase a mir. Nu am ganduri murdare, nu ma gandesc la sex desi sunt in prezenta unui barbat care ma incita. Opresc orice pornire de a-l saruta, de a-l atinge intr-un mod intim. Stiu ca e credincios, virgin si mai presus de toate catolic. Face parte din corul unei biserici iar in cativa ani va deveni pastor. Ii analizez incaperea si privesc fotografiile imprastiate in rame mai noi sau mai vechi. Sta pe fotoliul din coltul camerei care pare comfortabil si ma priveste din cap pana in picioare. Ma pierd in ganduri absurde, imi doresc sa ma las dusa de val, sa ma las dezmierdata si sarutata, imi doresc sa fac dragoste.

  Timid se ridica din fotoliu, se apropie de mine si imi sopteste:
   -Nu vreau sa ma culc cu tine dar vreau sa te dezbraci, sa ramai in lenjeria intima si pe tocuri. Vreau sa dansezi senzual in timp ce eu ma masturbez in fata ta. Imi musc cu putere buza de jos si pierd rochia de pe mine. Nu port sutien. Da un pas in spate si imi cobor privirea spre mana dreapta cu care isi mangaie pula. Extenuat parca se tranteste pe fotoliu, ma misc asa cum mi-a cerut, am ochii inchisi si imi mangai sanii. E cu pula in mana si doar se joaca ademenitor. Simt cum clitorisul parca ia foc dar nu ma ating, continui sa ma unduiesc lent. Are o pula groasa si undeva pe la 18 centimetrii din cat pot sa masor doar privind. E exact genul de pula pe care as devora-o, pe care as lasa-o sa ma penetreze cu sete.
   -Esti atat de senzuala, e prima oara cand vad o femeie dezbracata in realitate, ma crezi? Zambesc rusinata iar cuvintele lui imi dau curaj sa ma apropii. Ma asez in genunchi si ma joc cu gura in jurul pulii fara sa o ating. Imi cedeaza controlul si se relaxeaza privindu-ma cu ochii intredeschisi. Mainile mele exploreaza fiecare vena care pulseaza. Ma asez cu spatele peste el si il las sa simta cat de uda sunt, isi face curaj si imi saruta sfios sanul stang.
   -O sa ma faci sa ejaculez iar momentele astea sunt atat de pretioase pentru mine. Nu ma gandesc decat ca as vrea sa simt caldura pulii lui pe clitorisul meu. Dau lenjeria la o parte, tachinez lasand capul sa imi penetreze foarte putin vaginul.  
  Isi pierde controlul, geme puternic si ejaculeaza masiv pe vaginul meu iar orgasmul ma ia prin surprindere cand simt sperma. Ramanem imbratisati privindu-ne, iar el continua sa imi sarute sanul.


  Cea mai romantica, senzuala, erotica si de pret experienta din viata mea.




5 comentarii:

  1. Se poate totusi sa faci si dragoste, nu doar sex...

    RăspundețiȘtergere
  2. E prima data cand iti citesc blogul. L-am citit cap coada pentru ca la pranz nu aveam timp.:) Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea Da, el mi-a amintit ce inseamna sa mai faci si dragoste nu doar sex, partide seci de sex...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lost Emotion Iti multumesc foarte frumos si te astept pe aici atat cu pareri pozitive cat si negative :) Bine ai venit in lumea unei semi-tarfe

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Andreea Later update: poate m-a invatat el ca mai exista si orgasm fara o partida ieftina de sex, dar nu m-a penetrat. Nu uita, e virgin, preotii catolici sau viitorii preoti nu au voie nimic ce implica tenta sexuala :)

    RăspundețiȘtergere