vineri, 30 septembrie 2011

Placere

  Port un parfum sec de femeie si mai seaca, sunt insipida si nu vreau sa fac nimic. E doar o alta noapte, una simpla in care imi tachinez orgasmele, inchid ochii si vibratiile unei jucarii ieftine ma anunta ca orgasmul e aici, langa mine (jucarie preferata de mine pe care orice femeie ar trebui sa o incerce, sincer). Jucaria insa nu ma alinta, nu ma rasfata, nu ma ia in brate, nu face nimic. Butonez telefonul cautand prin agenda cu rapiditate si ochii mi se opresc la numele de Sergiu. Un fost iubit, primul iubit, primul om pe care l-am respectat ca pe un barbat si l-am admirat pentru atentia pe care negresit mi-o acorda. Trebuie sa va mai spun si ca a fost prima dezamagire? Trebuie sa va mai spun ca evident doar eu am vazut in el ceva ce nu exista? Barbatii sunt mincinosi, barbatii ajung sa nu aiba scrupule, sa nu aiba mila. Eram un copil indragostit, eram a lui si probabil as fi ramas a lui insa anii au trecut eu am crescut si l-am tinut aproape, nu l-am jignit, nu l-am insultat, nu i-am mai reprosat niciodata cat de insensibil a fost. Acum e randul lui sa ma admire pentru femeia care am devenit, evident femeia care el crede ca am devenit si fac o impresie al naibii de buna, joc un teatru ieftin care in ochii celorlalti e de milioane.

  Nu-mi mai pasa, formez numarul si astept...
   -Nu se poate ca tocmai tu sa ma suni! Fraza graita pe un ton exaltat, ton care insa ma lasa rece, eu vreau un singur lucru si sunt hotarata sa il obtin.
   -Da, da, chiar eu. Ia zi-mi unde esti si ce faci?
   -Si de ce te-ar interesa informatiile astea? Esti ciudata. Chiar daca anii au trecut amandoi stim ca sexul intre noi doi e ceva mai mult decat iubirea, nu excelam in cuvinte de miere sau complimente unul fata de celalalt, vrem sex, atat. Cred ca are cea mai frumoasa pula pe care am vazut-o in viata mea, asta ar fi unul din motivele pentru care l-am tinut aproape.
   -Ciudata sau mai putin ciudata eu am pus o intrebare, raspunzi sau nu?
   -Sunt acasa. Esti multumita?
   -Bine, da-mi adresa. 
  Cobor din taxi si il vad asteptandu-ma. Pe chipul lui se citeste o mare de confuzie, e neindemanatic si as spune chiar un pic emotionat...si ce conteaza? Tot el ramane barbatul cu cel mai frumos instrument, altceva nu ma intereseaza. 
  Bem vin si fumam tigara de la tigara in timp ce barfim cu nerusinare pe fiecare fiinta umana avuta in comun. Ma plictiseste deja cand incepe sa vorbeasca despre munca lui. Il intrerup cu un sarut si imi infasor picioarele in jurul taliei lui. Blugii ma deranjeaza, ma strang, am nevoie de spatiu sa ma desfasor, pierd bluza ramanand in sanii goi pe care el mi atinge cu limba, e mai atent ca niciodata, a inteles ca e vorba de mine, a inteles ca eu sunt importanta, il simt cum isi pierde din interesul pentru sine. Vaginul meu pulseaza de placere la atingerea buzelor lui, se joaca ca un nemernic tachinandu-ma, e lent, e exact cum imi place. Un orgasm ma navaleste ca o fiara, nu stiu ce pot apuca in jurul meu si simt nevoia sa ma ghemuiesc. Imi duc genunchii la gura si incerc sa vorbesc dar nu pot, ma penetreaza in pozitia aia atat de simplu si atat de atent continuand intr-un ritm domol provocandu-mi alte doua orgasme. Ramanem istoviti de orgasme in patul mare imbracat intr-o lenjerie moale de culoare bej. 
  
  Sunt 15 minute de cand i-am parasit locuinta iar eu inca imi simt vaginul pulsand, inca simt orgasmul vag. Sunt tacuta iar ochii mi se inchid involuntar, ma lupt sa nu adorm in taxi. Soferul vorbeste despre educatia romanilor si despre cum totul porneste de la bani. Dau raspunsuri seci si concise, imi vine sa ii urlu in ureche "Omule daca ai avea idee ce orgasme am avut n-ai mai vorbi de educatie!" Cobor din taxi dezechilibrandu-ma usor gandindu-ma ce drum lung e pana in casa. Apa fierbinte a dusului ma trezeste cat sa inteleg ce fac, adorm dezbracata infasurata in piloata primita cadou, e cald si bine...ma simt de parca as pluti.




  

11 comentarii:

  1. Interesantă experiență, apropo de „friends with benefits”. Dacă nu era el, ai fi avut cumva parte de plăcerea aceea? Și cu toate acestea, a fost doar o plăcere de câteva minute, pentru că noaptea s-a lăsat rece peste tine și te-a amorțit.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lamaitza Noi doi niciodata nu am am facut sex in afara relatiei consumata acum mult timp, "friends with benefits" cred ca e mult spus, a fost mai mult ceva de moment, un impuls dar inca il am ca rezerva desi...starea mea actuala de femeie indragostita nu ma lasa sa fac nimic :)

    @Rosalia Da, chiar a fost, recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm unde-s cei doi ochi albastri?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am zis sa nu mai scriu despre el, prea eram la sentiment desi am ce sa povestesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. „Femeile îndrăgostite sunt cele mai periculoase fiare” :)

    RăspundețiȘtergere
  6. of inca nu te ai obisnuit ca inversez literele..? ema =mea. mia=mai pentur = pentru ... etc

    at least u;re alive ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pulsatile tale s-au facut spontan si ale mele! Mergi la fix cu senzatiile!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mauricia Alta solutie nu am, decat sa merg o data cu senzatiile, altceva nu vreau. :)

    RăspundețiȘtergere